Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


Προς  δεκαπενταμελές συμβούλιο Γυμνασίου Σάμης         16-10-2012

     Αγαπητοί Μαθητές , εμείς, ο  σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας, θα σας καλέσουμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα να συμμετάσχετε σε συζήτηση που θα παρευρίσκονται οι Καθηγητές σας, ο σύλλογός μας  και εκπρόσωπος του Δήμου Κεφαλονιάς.
   Το σημαντικό που θέλουμε να προκύψει από αυτή την ανταλλαγή απόψεων , είναι η γνωστοποίηση προβλημάτων και αναγκών του Σχολείου, γιατί όχι και άμεσα η λύση τους. Επίσης θα θέλαμε να μας καταθέσετε την δική σας εικόνα για τα θέματα που σας απασχολούν  στο Σχολείο σας. Για παράδειγμα, αν έχετε οτιδήποτε να προτείνετε για την προστασία του, να αναπτύξετε τις προτάσεις σας  για την αξιοποίηση των χώρων, τον ευπρεπισμό των αιθουσών, να γνωστοποιήσετε απόψεις και προτάσεις για πολιτιστικές δραστηριότητες, την ενεργοποίηση δανειστικής βιβλιοθήκης κ.ά.    
     Αυτή μας η επιστολή σας καλέι να είστε σε λίγες ημέρες έτοιμοι να θέσετε και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας. Δικαιώματα και υποχρεώσεις που ορθώνουν στα νιάτα  το Δίκαιο και η Αξία, έννοιες που φανερώνουν ότι, Άνθρωποι από διαφορετικές θέσεις και με άλλες αντιλήψεις, μπορούν να έχουν  κοινούς στόχους. 
    Στην συνάντησή μας μπορείτε να καλέσετε όλους τους Μαθητές! Καλό θα ήταν, να είστε προετοιμασμένοι σαν δεκαπενταμελές, να έχετε τα θέματα έτοιμα η και κάθε ένας από εσάς να θέτει από ένα. 
   Σας ευχόμαστε να έχετε  δημιουργική χρονιά  και καλή πρόοδο.
Να θυμάστε ότι το Σχολείο ανήκει μόνον σε σας και στους Καθηγητές σας!   Το Σχολειό που κάποτε ήμασταν Μαθητές, το Αγαπάμε ακόμη! Η Αγάπη αυτή μπορεί να είναι διαφορετική στον καθέναν από εμάς, μα πρέπει να φαίνεται και να εκφράζεται!  
   Σας περιμένουμε το συντομότερο! Ενημερώστε άμεσα την Κυρία Διευθύντρια.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας