Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΕΙΟΥ


Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  Γυμνασίου Σάμης    …- 10 – 2012                    
      Προς τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Σάμης

Αγαπητοί γονείς και συνάδελφοι   
ως νεοεκλεγμένοι στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σάμης και έχοντας  υπόψη τα σημαντικά κοινά προβλήματα των δύο Σχολείων μας τα οποία είτε προκύπτουν είτε χρονίζουν, σας ζητάμε αρχικά μία πρώτη συνάντηση– γνωριμία, στην οποία θα παρίσταται ένας  τουλάχιστον  από τους Καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, οι οποίοι θα εκπροσωπούν τους συλλόγους των σχολείων τους και θα μας εκθέσουν τα σημαντικά ζητήματα της σχολικής κοινότητας και γενικότερα της εκπαίδευσης. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση όλων των ζητημάτων και η ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, με στόχο την κοινή μας δράση για το καλό των παιδιών μας. 
              
      Επομένως, προτείνουμε να  τεθούν τα εξής θέματα με στόχο τη συνεργασία των δύο συλλόγων:  

       Θέμα 1ο :  Προτάσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για κοινές συνεδριάσεις, κατά περιόδους όταν και εφόσον τα θέματα είναι κοινά.
       Θέμα 2ο:  Μορφή άμεσης επικοινωνίας   με στόχο την κινητοποίηση και συμμετοχή όλων των γονιών των δύο σχολείων  και ενημέρωσή τους  στα τρέχοντα ζητήματα.
              Θέμα 3ο: Σχεδιασμός σελίδας στο Ίντερνετ. Ανάληψη  καθηκόντων Μαθητών και υπευθύνου Καθηγητή που θα αναλάβουν το εγχείρημα.
 
Πέρα από την κοινοποίηση των δραστηριοτήτων των συλλόγων, την προβολή των προβλημάτων και τις απόψεις των παιδιών μας, είναι αυτονόητο ότι είναι απαραίτητη  η ενότητα  ολόκληρης της σχολικής κοινότητας Μαθητών, Καθηγητών και Γονέων.

            Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Ευχόμαστε σε όλους και σε όλες καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας