Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Επιστολή από τον σύλλογο προς τον Αντιπεριφερειάρχη! Εμείς οι Γονείς βέβαια δεν εννοούσαμε μόνον τα έργα επιχρίσματος που έγιναν δύο ημέρες μετά από αυτήν την επιστολή και σε συνεννόηση της Περιφέρειας με τον Δήμο που τα ανέλαβε!
 
Προς: Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς ( Υπόψη Αντιπεριφερειάρχη Κ. Σωτήρη Κουρή).
   Σας παρακαλούμε θερμά, όπως λάβετε υπόψη και προωθήσετε το έργο των μικρών επιδιορθώσεων της τοιχοποιίας  και της στέγης του Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης.
  Το σχετικό έγγραφο όπου σας απέστειλε ο Δ/ντής του Λυκείου της 5 Αυγούστου και με αρ. πρωτ. 388 είναι το τελευταίο μιας σειράς εγγράφων και αλλεπάλληλων οχλήσεων προς τον Δήμο Κεφαλονιάς, προς τον Κύριο Δήμαρχο, τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Παιδείας και το Τοπικό Συμβούλιο.  Υπάρχουν δύο τεχνικές εκθέσεις για την αναγκαιότητα  των επιδιορθώσεων. Πέρασαν δέκα μήνες και ανά δεκαπέντε ημέρες εκπρόσωποι του Δήμου Κεφαλονιάς ορίζουν ημερομηνίες με συνεργία που δεν ήρθαν ποτέ, προσπαθώντας να μας καθησυχάσουν.  Σε λίγες εβδομάδες, η Σχολική περίοδος ξεκινά! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  σε Γενική συνέλευση στης 18/5ου / 2013 αποφάσισε ομόφωνα ως ανώτατο όργανο κι έχοντας άνω των δύο τρίτων των εκπροσώπων γονέων,  πως αν το καλοκαίρι του 2013,  ως καταλυτική ημερομηνία, οι εν λόγω επιδιορθώσεις δεν πραγματωθούν… ( όπως μας διαβεβαίωσαν οι, Κύριος Κεκάτος, υπεύθυνοι των υπηρεσιών και τοπικό συμβούλιο)… Οι Γονείς των Μαθητών του Γυμνασίου Σάμης θα προβούν σε δημοσιοποίηση των εγγράφων αλληλογραφίας, σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας,  άρνηση της έναρξης των μαθημάτων και παρουσίας των μαθητών.  Κύριε Αντιπεριφερειάρχη, με εσάς προσωπικά και την Περιφερική Ενότητα Κεφαλονιάς, είχαμε μια σχολική χρονιά (2012 – 2013),  άριστης συνεργασίας! Είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθείτε για μια ακόμη φορά στο σοβαρό αίτημά μας για την ασφάλεια των παιδιών μας! Παρακαλούμε ενεργήστε σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και αρμόδια γραφεία για την σοβαρότητα του προβλήματος προς όφελος μιας άμεσης λύσης. Είμαστε στην διάθεσή σας !   
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΗΣ
                                                                                                    Σάμη     6 / 8 / 2 0 1 3 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας